God fortsättning och Gott Nytt 2014

Okategoriserade

Vädret gör att vi fortfarande kan spela golf och banan är öppen. Hål nummer ett är omdraget över ranchen och är därmed cirka 300 meter långt. Hål nummer 2 där är tee flyttad till mitt på gamla fairway och det har blivit ett korthål på 100 meter. Vi spelar på de vanliga greenerna fram till frosten kommer.

Årsmötet kommer att gå av stapeln i början av mars. Handlingar och inbetalningskort kommer att skickas ut under januari månad.

Är det någon som vill bli medlem kan ni skicka ett mail till info@flygstadensgolfklubb.se med namn, adress, golf-id alternativt personnummer, mailadress och telefonnummer så registrerar vi och ni får kallelse till årsmötet.

Medlemsavgifter för 2014 kan ni läsa under fliken medlemskap.

Golfhälsningar

Styrelsen