December månad och juletider…

Okategoriserade

Kansli och rangen stängt för säsongen

Tack alla medlemmar och besökare för golfsäsong 2020. Rangen är nu stängd men det ligger bollar ute för självplockning för er som fortfarande vill träna på rangen. Banan är öppen för spel för de som vågar trotsa kylan, undvik beträda greenerna vid frost!

Vintergreenfee 100 kr

Tillfälliga lokala regler: lägesförbättring 1 klubblängd på den finklippta delen av banan, ger möjlighet att markera bollen, plocka upp den för rengöring samt återplacera bollen på banan.

Vi får önska alla en riktigt God Jul och Ett Gott Nytt år!

Styrelsen Flygstadens Golfklubb


ÅRSMÖTE 2020

Okategoriserade

Välkomna till årsmöte den 5 mars kl 19.00 på Flygstadens Gk. Kallelse har gått ut till alla medlemmar via brevutskick och mejl.

Välkomna!

Nya slopetabeller finns anslagna på golfklubben och de gäller från den 1 Mars när Världshandikappet införs i Sverige .

Kansliet stängt för säsongen!

Okategoriserade

Nu så har vi gått in i november månad och kansliet har nu stängt gällande fasta tider. Vi kommer finnas kvar på anläggningen ett tag till och genomföra banunderhåll inför kommande säsong.

Rangen är stängd för bollar men för de som vill träna fortfarande så finns det rangebollar som ligger kvar för självplockning.

Banan kommer vara öppen för spel men greenerna får inte spelas på vid frost!

Ändrade Öppettider och Klubb Mästerskap 24-25 aug.

Okategoriserade

Nu från den 19 augusti så är kansliet bemannat spontant vardagar men alltid öppet kvällar mellan kl 16.30 och 19.00, helger så är kansliet öppet mellan kl 09.00 och 18.00

Nu till helgen den 24-25 augusti spelas KM på Flygstadens Gk och banan kommer vara stängd på förmiddagen för besökare som inte spelar med i tävlingen. Kontakta kansliet för information om när banan är öppen för övrigt spel.