Händer vecka 31

Okategoriserade

Tumba-mix tävling!

Den 2 augusti spelas en tävling med tre spelformer på Flygstadens Gk, partävling greensome, bästboll och foursome. Anmälan till tävlingen görs via ”Min Golf” eller anmälningslista på anslagstavla i kansliet, sista anmälningsdatum 1 augusti kl 12:00. Tävlingen kommer genomföras med ”tillfälliga lokala ordningsföreskrifter” gällande Covid-19 för att undvika spridning av influensan. Startförbud från kl 07:00 till kl 12:00.

Kreditkort fungerar för bollar på rangen!
Startförbud på bana:
Herrgolf tisdag och torsdag kl 09-10 ,”Order of Merit” herrar onsdag kl 18-18,30
(Damgolf tisdag kl 17.30-18.30) uppehåll tills den 4 augusti.


ÅRSMÖTE 2020

Okategoriserade

Välkomna till årsmöte den 5 mars kl 19.00 på Flygstadens Gk. Kallelse har gått ut till alla medlemmar via brevutskick och mejl.

Välkomna!

Nya slopetabeller finns anslagna på golfklubben och de gäller från den 1 Mars när Världshandikappet införs i Sverige .

Kansliet stängt för säsongen!

Okategoriserade

Nu så har vi gått in i november månad och kansliet har nu stängt gällande fasta tider. Vi kommer finnas kvar på anläggningen ett tag till och genomföra banunderhåll inför kommande säsong.

Rangen är stängd för bollar men för de som vill träna fortfarande så finns det rangebollar som ligger kvar för självplockning.

Banan kommer vara öppen för spel men greenerna får inte spelas på vid frost!

Ändrade Öppettider och Klubb Mästerskap 24-25 aug.

Okategoriserade

Nu från den 19 augusti så är kansliet bemannat spontant vardagar men alltid öppet kvällar mellan kl 16.30 och 19.00, helger så är kansliet öppet mellan kl 09.00 och 18.00

Nu till helgen den 24-25 augusti spelas KM på Flygstadens Gk och banan kommer vara stängd på förmiddagen för besökare som inte spelar med i tävlingen. Kontakta kansliet för information om när banan är öppen för övrigt spel.