Golfbanan stängd för spel!

Okategoriserade

Eftermiddagen den 5 juni kommer vi hålla golfbanan stängd för spel då den är bokad för en tävling, spel på kvällen efter kl 19.00 går bra. Samma sak gäller den 6 juni då är golfbanan stängd för alla utom deltagande i Flaggtävlingen som spelas under förmiddagen, efter kl 13.00 så är golfbanan öppen för övrigt spel.

Mvh

Styrelsen

Startförbund söndag kl 06.00-13.00 pga tävling, samt nytt telefonnummer till golfklubben

Okategoriserade

Nu på söndag den 12 maj spelas en tävling på Flygstadens gk så banan hålls stängd för övrigt spel under hela morgonen och förmiddagen. Sen så kommer vi att få ett nytt telefonnummer in till golfklubben eftersom den gamla kopparledning inte fungerar längre, det nya numret är 035-100555 och kommer vara i drift efter den 20 maj. Fram tills dess så ber vi er skicka mejl som vanligt.

Nu öppnar vi till Påsken

Okategoriserade

Då var det dags för premiär till påsken. Vi kommer öppna kansli och rangen på långfredagen så ni som behöver ladda era range-kort eller har några frågor välkomna in. Kansliet kommer vara öppet mellan kl 09.00 och kl 13.00 hela påskhelgen.

Gröntkort kurser och komma-i-gång kurser är uppdaterat. Tävlingar kommer uppdateras innan påsken.

Välkomna!

Flaggtävling den 6 Juni

Okategoriserade

Den 6 Juni spelar vi Flaggtävling på Flygstadens Gk och banan kommer vara stängd för annat spel under hela förmiddagen. Första start kl 08.00 från hål nr 1.

Banan beräknas vara öppen igen kl 12.00 för sällskapsspel.

Välkomna!

Tävlingskalender uppdaterad och kortläsare på rangen igång igen!

Okategoriserade

Nu är årets tävlingskalender publicerad och vi öppnar med en Greensome tävling den 14 maj.

Kortläsaren på rangen har blivit utbytt mot en ny, så nu går det att få ut rangebollar igen med kreditkort, solokort eller med polletter. Vi skall även försöka få igång det gamla 10-krona inkastet för rangebollar.

Fairway till vänster om dammen på hål nr 5 kommer att breddas men det arbetet kommer igång när vattnet i dammen sjunkit lite till.

Välkomna!