Tävlingskalender uppdaterad och kortläsare på rangen igång igen!

Okategoriserade

Nu är årets tävlingskalender publicerad och vi öppnar med en Greensome tävling den 14 maj.

Kortläsaren på rangen har blivit utbytt mot en ny, så nu går det att få ut rangebollar igen med kreditkort, solokort eller med polletter. Vi skall även försöka få igång det gamla 10-krona inkastet för rangebollar.

Fairway till vänster om dammen på hål nr 5 kommer att breddas men det arbetet kommer igång när vattnet i dammen sjunkit lite till.

Välkomna!

Kansliet stängt för säsongen! kortläsare rangen fungerar och banan är öppen!

Okategoriserade

Då har kansliet stängt för säsong 2022 men vi finns på plats dagligen fast inte under några fasta tider. Om ni behöver komma i kontakt med oss så skicka ett mejl till info@flygstadensgolfklubb.se

Banan är öppen för spel och rangen håller vi öppen så länge som det går att köra och samla bollar, efter det blir det självplockning på rangen som gäller.

Nu så öppnar kansli och range till helgen den 2 april

Okategoriserade

Äntligen så är startar säsongen igen och kansliet kommer vara öppet från den 2 april, lördag och söndag från kl 09.00 till kl 15.00 båda dagarna. Ni som har rangekort kan komma in och aktivera dessa så ni kan använda era fria rangebollar.

Rangen kommer för tillfället fungera med rangekort, polletter eller 10-krona. Kreditkortsläsaren är lite försenad med anledning av underleverantörer och det som händer i Ukraina just nu.

”grönt kort” kurser och komma-igång träningar, finns uppdaterad information angående planerade tillfällen.