GOLFENS DAG 20 maj 2017

Välkomna till Golfens dag på ”Flygstadens Gk” 20 maj

Den 20 maj är det Golfens dag i hela Sverige. Vi på Flygstadens Gk kommer att ha öppet hus med massor av aktiviteter för gamla och nya golfare.

Golfintresset i Sverige är rekordstort efter det fantastiska golfåret 2016 med bland annat Henrik Stensons seger i The Open och silvermedalj i OS. Antalet golfmedlemmar har ökat tre år i rad och det är många – även icke-golfare – som är nyfikna på golf.

Golfens dag är ett nationellt initiativ för att fånga upp det här stora intresset, och det kommer att vara öppet hus på många golfklubbar runtom i landet just den här dagen.

Vi på Flygstadens Gk kommer att vara en del av Golfens dag och bjuder in alla i Halmstad att prova på golf, umgås och njuta av vår fina miljö. Vi kommer att ha aktiviteter mellan klockan 10:00 och 14:00 och hoppas få många besökare och rekrytera nya medlemmar som är nyfikna på golf.

  • Fritt spel på de första 5 hålen.
  • Fri range för bollar.
  • Äventyrsgolf på hål 6 – 9 för de små eller stora som vill prova en annorlunda golf.

För att Golfens dag ska bli lyckad behöver vi hjälp från er medlemmar. Boka in dagen i din kalender och ta med dina golfintresserade vänner till en rolig dag på klubben. Vi kommer också behöva hjälp inför och under själva dagen. Är du intresserad av att ställa upp som frivillig – kontakta projektledare Per-Olof Ejresund på ordforande@flygstadensgolfklubb.se

 

Mer information om Golfens dag finns på den nationella sajten www.golfensdag.se.

Varmt välkomna!

Per-Olof Ejresund

Projektledare och Ordförande